سلام فرجام جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مرسی خوبم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farjam1990 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان سیستم ندارم که تست کنم اما با توجه به تجربه ای که در مورد استفاده از درایور بلوتوث+وای فای ویندوز 8 با 8.1 داشتم قابل نصب و اجرا بود اما پایدار نبود. منم معتقد بودم که مشکلی نیست اما فکر می کنم 45 روز یا 2 ماه بعد درایور مخصوص 8.1 که اومد و نصبش کردم کاملاً پایدار بود و هیچ مشکلی نداشت. تا یک ماه دیگه فکر کنم جواب این سوال معلوم می شه به نظر خودم درایور برای 10 میده اما با تاخیر
کلاً سرعت آپدیت کردن درایورها توسط گیگا کند تر از msi و ایسوسه. MSI ماهی یکبار درایور و بایوس و یوتیلیتی رو با هم آپدیت می کنه البته پر از باگ.
قربونت.مبارکهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اون گرافیک های نازی که داری تشنه بازی روی 4K و بالاتر هستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks